Aluminium stralen

Aluminium stralen voor een glad zijdemat resultaat. Bij Buijs Project doen we dit door middel van keramisch stralen of glasparel stralen. Het aluminium oppervlak wordt door onze specialisten gestraald met als resultaat een zeer glad en goed schoon te maken oppervlak.

Met name door deze eigenschap wordt aluminium stralen veelal toegepast in bijvoorbeeld de voedingsmiddelenindustrie en de farmaceutische industrie.

Uw aluminium vakkundig gestraald.

Onze specialisten stralen uw aluminium geheel volgens afspraak snel en vakkundig in onze handstraalcabines. We stralen aluminium veelal met de hand aangezien het een non-ferro lichtmetaal is en daarmee sneller kan vervormen. Bij handmatig stralen kunnen we dit nauwlettend in de gaten houden en zo voorkomen dat dit gebeurt.

Al meer dan 40 jaar ervaring!

Al meer dan 40 jaar kunt u rekenen op de vakkundige oplossingen van ons straalbedrijf. De hoogste kwaliteit staat altijd centraal. Of het nu gaat om een reeks opdrachten, een eenmalige klus of een spoedlevering. Bij Buijs Project Oppervlakte en straaltechniek bent u aan het juist adres.

Wilt u meer informatie?
Vraag een offerte aan.

Persoonlijk advies? Bel ons op +31 (0)164 66 03 70
Offerte aanvragen