Handmatig stralen.

Handmatig stralen is een van onze meest toegepaste technieken. Onze specialisten beoordelen vooraf of een object handmatig gestraald dient te worden. Ze werken vervolgens met zorg en aandacht voor het object aan het beste resultaat. Stralen is echt vakmanschap en vergt oog voor detail en precisie. Wij streven altijd naar de hoogst haalbare kwaliteit.

Handmatige Straalcabines

Onze diverse handmatige straalcabines hebben elk een eigen toepassing en zijn geschikt voor een bepaald type straalmiddel. Het grote voordeel van handmatig stralen is dat vrijwel alle objecten hiervoor geschikt zijn. Hoe groot, breed, lang of zwaar het object ook is. Zolang het object in de cabine past kunnen wij het met de hand stralen. Zeker ook kleine delen zijn het meest geschikt om met de hand te stralen, omdat deze bij machinale behandeling sneller krom kunnen trekken. En dat willen we natuurlijk voorkomen.

Onze cabines hebben een lengte van 17,5 meter, een breedte van 4,5 meter en zijn 4 meter hoog, met een maximale belasting van 10 ton.

Wilt u meer informatie?
Vraag een offerte aan.

Persoonlijk advies? Bel ons op +31 (0)164 66 03 70
Offerte aanvragen