Stralen van staal, constructies en piping.

Voor het stralen van staal bent u bij Buijs Project aan het juiste adres. Door het stralen van uw staalconstructies of pijp leidingen (piping) zorgt u er voor dat het object wordt ontdaan van roest, walshuid of oude verfresten. Zo ontstaat een glad egaal oppervlak wat geschikt is voor verdere behandeling.

Na het stralen van uw stalen objecten kunnen we deze van een nieuwe verflaag of primer voorzien, zodat deze jaren lang bescherming biedt tegen invloeden van buitenaf.

Stralen van staalconstructies.

Stalen constructies van staal of bijvoorbeeld gietstaal kunnen wij na het in elkaar lassen of na lange tijd buiten te hebben gestaan behandelen in onze straalcabines. Met behulp van perslucht gemengd met een straalmiddel verwijderen we op deze manier roest, walshuid en oude verflagen. Bij het stralen wordt onder hoge druk het straalmedium tegen het object aangeslagen. Wat overblijft is een schoon ruw basismateriaal dat geschikt is voor verdere oppervlaktebehandeling. Voor het stralen worden kwetsbare delen zoals schroefdraad, lagers, astappen en dergelijke, in overleg beschermd.

Direct een offerte aanvragen.

Piping (pijpleidingen)

Stalen pijpleidingen en industriƫle procesleidingsystemen worden in de metaalsector veelal aangeduid als piping. Wij stralen alle soorten en maten pijpleidingen vakkundig in onze 17,5 meter lange straalcabine. Na het reinigen en ontdoen van roest en oude verflagen door middel van stralen kunnen wij de pijpleidingen ook in vrijwel alle gewenste kleuren spuiten.

Ontdek de mogelijkheden van spuiten.

Supporting

Ook het stralen van bevestigingselementen voor bijvoorbeeld pijpleidingen behoort tot de mogelijkheden. We noemen deze objecten ook wel supporting. Denk aan beugels, klemmen, steunen, etc.

Wilt u meer informatie?
Vraag een offerte aan.

Persoonlijk advies? Bel ons op +31 (0)164 66 03 70
Offerte aanvragen