Mobiel stralen.

Mobiel stralen betreft het stralen op locatie. Soms is het niet mogelijk om uw object te demonteren of te transporteren. In dat geval komen we graag bij u langs om het object ter plaatste te behandelen. Ideaal voor bijvoorbeeld delen van een gebouw, openbare ruimtelijke inrichting, vaste houtconstructies of industriële silo’s en tanks.

Indien het stralen op locatie dient te gebeuren, zullen wij altijd vooraf informeren of de omstandigheden dit toelaten. Regelgeving en de ruimte waarin dit dient te gebeuren zijn hiervoor bepalend.

Betonnen elementen stralen.

Een veel voorkomende vraag is of wij ook betonnen elementen kunnen stralen. Uiteraard is dit voor ons straalteam geen enkel probleem. Denk aan trappen, gevelelementen, trottoirplaten en sierbeton. Het resultaat geeft een schone uitstraling waarbij de fijne grindstructuur van het betonnen oppervlak weer zichtbaar wordt.

Trappen stralen.

Bij trappen wordt stralen ook vaak toegepast om een antislip ondergrond te creëren in bijvoorbeeld (overkapte) trappenhuizen. De opruwing zorgt er voor dat de grip verbeterd. Eventueel kan er daarna nog een speciale coating worden aangebracht. Dit is zowel toe te passen op betonnen als houten trappen en kan zowel in de binnen als in de buitenlucht.

Boten, schepen en scheepsmotoren stralen op locatie.

Stralen van boten, schepen en scheepsmotoren vergt snelheid en toch precisie. Wanneer een schip zich in een droogdok bevind kunnen wij met onze mobiele straalunits het stralen op locatie verzorgen. Zeeschepen verblijven immers vaak maar voor een zeer korte periode in een haven en revisie is dan een aspect dat zo snel mogelijk afgerond moet zijn. Wij streven er naar scheepsonderdelen binnen 24 uur te stralen.

Wilt u meer informatie?
Vraag een offerte aan.

Persoonlijk advies? Bel ons op +31 (0)164 66 03 70
Offerte aanvragen