Stralen en spuiten van containers.

Kent u dat, oude roestige of verkleurde containers op uw bedrijfsterrein? Ze zijn vaak onderdeel van uw bedrijfsvoering maar zien er eigenlijk niet meer uit.

Wacht niet langer en geef uw container een tweede leven door uw container te laten stralen en overspuiten in een nieuwe kleur!

Verwijderen van roest en vuil met korundstralen.

Wij stralen uw transportcontainer, (zee)container, afvalcontainer of mobiele bouwcontainer en verwijderen daarbij alle roest en vuil. Door middel van korundstralen worden roestlagen, vuil, vet, oude logo’s en verfkleuren of andere verontreinigingen verwijderd in onze korundstraalcabine. Het stralen van containers kunnen wij uitvoeren voor kleine bedrijven, groothandel of afvalverwerkers. Uw container is bij ons in goede handen.

Spuiten in iedere gewenste kleur.

Na het stralen kunnen we de container voor u van een primer voorzien en in iedere gewenste kleur spuiten. Of het nu gaat om een hele grote of juist een kleine container. Van 9 tot 40 kuub, open of dicht. Wij zorgen er voor dat hij past bij de huisstijl van uw bedrijf. Na de behandeling is uw container gereed voor een tweede leven, de nieuwe verflaag biedt nu weer jarenlang bescherming tegen weer en wind.

Ontdek alles over spuiten

Al meer dan 40 jaar ervaring!

Al meer dan 40 jaar kunt u rekenen op de vakkundige oplossingen van ons straalbedrijf. De hoogste kwaliteit staat altijd centraal. Of het nu gaat om een reeks opdrachten, een eenmalige klus of een spoedlevering. Bij Buijs Project Oppervlakte en straaltechniek bent u aan het juist adres.

Wilt u meer informatie?
Vraag een offerte aan.

Persoonlijk advies? Bel ons op +31 (0)164 66 03 70
Offerte aanvragen