Natlakken en spuiten van gestraalde objecten.

Na de voorbehandeling van een object middels stralen of parelen kunnen wij het object ook voor u in iedere gewenste kleur spuiten en natlakken in onze spuiterij. Of het nu gaat om een container, machineonderdeel, radiator, buizen of compleet voertuig.

Met onze apparatuur kunnen wij op elke plaats de gewenste laagdikte van de coating bereiken. Onze vakkundige spuiters gaan graag voor u aan de slag. Wij streven te allen tijde naar de hoogst mogelijke kwaliteit en het mooiste resultaat.

Conserveren met
een coating of primer.

Een coating of primer aanbrengen zorgt niet alleen voor een mooi kleurtje maar ook voor een verlengde levensduur van het object. Aan de hand van onderstaande punten bepalen we welk coatingsysteem het best toepasbaar is op uw object:

  • Wat is de ondergrond van het object?
  • Welke kwaliteitseisen worden er gesteld?
  • Aan welke omstandigheden wordt het object blootgesteld?
  • Eventuele verfspecificaties van u als opdrachtgever.

Laagdikte van de coating.

Zo kan er gekozen worden voor een 1, 2 of 3-laags systeem. Bij Buijs Project werken we uitsluitend met topkwaliteit coatings van gerenommeerde verffabrikanten. Deze coatings vereisen een professionele applicatie die wij u kunnen garanderen. Door onze jarenlange kennis en ervaring kunnen wij u ook adviseren met betrekking tot de juiste keuze voor het meest geschikte verfsysteem. Hierbij houden we nauwlettend rekening met de diverse omgevingsfactoren waaraan uw product zal worden blootgesteld.

Verschillende soorten coatings.

Wij hebben een ruime ervaring met bijvoorbeeld epoxy-, polyurethaan-, silicaat-, alkyd- en zinkfosfaat coatings. Deze kunnen in verschillende vormen zorgen voor onder een slijtvaste, hittebestendige of chemicaliƫn resistente werking. En ook wanneer een object bijvoorbeeld voor lange tijd wordt ondergedompeld (immersie), zijn hiervoor speciale coatings beschikbaar die het object beschermen. Wij adviseren u graag.

Multifunctionele spuitcabine.

Al onze spuit werkzaamheden, coating types en primers worden onder geconditioneerde omstandigheden in onze spuitcabine aangebracht. Hierdoor vormen invloeden van buitenaf geen belemmering om u de hoogst mogelijke kwaliteit te kunnen leveren.

Onze spuitcabine is maar liefst 15 meter lang, 4 meter breed en 4 meter hoog. Tevens beschikt deze over een hangbaan zodat onderdelen efficiƫnt kunnen worden ophangen om te spuiten. Na het spuiten kunnen ze eenvoudig tot buiten de spuitcabine worden getrokken om daar verder te drogen en uit te harden.

Wilt u ook iets laten spuiten?
Vraag een offerte aan.

Persoonlijk advies? Bel ons op +31 (0)164 66 03 70
Offerte aanvragen