Houten meubels stralen.

Stralen is de ideale manier om uw (hard)houten meubelen te restaureren. Waar voorheen uren geschuurd moest worden, kunnen we nu op een hele snelle en dus voor u goedkopere manier uw meubelen “kaal” maken. Het kaal stralen van hout wordt ook wel luchtgommen genoemd. Zo zijn uw oude meubels gereed voor uw eigen nabewerking en daarna een tweede leven. In de meeste gevallen is het ook mogelijk om meubelen met fineer afwerkingen te parelen, maar dat is afhankelijk van de staat van uw meubelstuk. Informeer naar de mogelijkheden.

Vraag direct een offerte aan

Transport van uw meubelen.

Soms is het lastig om een wat groter meubelstuk te transporteren. Indien gewenst kunnen wij ook het transport van uw meubels laten verzorgen door onze transporteur. Neem contact met ons op voor meer informatie.

De tijd dat u uw meubelstuk kwijt bent proberen wij zo kort mogelijk te houden zodat u alles zo snel mogelijk weer terug heeft en door kunt gaan met de nabewerking.

Houtconstructies stralen.

Vrijwel alle houtsoorten zijn te stralen, maar met name de hardhouten massieve soorten waaronder eiken, beuken en teak zijn hiervoor geschikt. Onze specialisten bepalen altijd vooraf of uw houten constructie kan worden gestraald. Vaak kunnen met de juiste behandeling namelijk ook de soorten grenen, douglas, teak of vuren hout worden gestraald.

Vraag direct een offerte aan

Houten trappen stralen.

Ook houten trappen kunnen wij voor u stralen. Het stralen van houten trappen wordt veel toegepast om oude verf- of lijmlagen te verwijderen of een antislip ondergrond te creëren. Deze techniek wordt ook wel luchtgommen genoemd. De opruwing zorgt er namelijk voor dat de grip verbeterd. Eventueel kan er daarna nog een speciale coating worden aangebracht om de trap te beschermen.

Stralen op locatie.
Indien het stralen op locatie dient te gebeuren, zullen wij altijd vooraf informeren of de omstandigheden dit toelaten. Regelgeving en de ruimte waarin dit dient te gebeuren zijn hiervoor bepalend. Informeer naar de mogelijkheden.

Meer over mobiel stralen

Al meer dan 40 jaar ervaring!

Al meer dan 40 jaar kunt u rekenen op de vakkundige oplossingen van ons straalbedrijf. De hoogste kwaliteit staat altijd centraal. Of het nu gaat om een reeks opdrachten, een eenmalige klus of een spoedlevering. Bij Buijs Project Oppervlakte en straaltechniek bent u aan het juist adres.

Wilt u meer informatie?
Vraag een offerte aan.

Persoonlijk advies? Bel ons op +31 (0)164 66 03 70
Offerte aanvragen