Oldtimer stralen

U bent een antieke vrachtwagen, auto, motor of fiets aan het restaureren. Dan is het laten stralen en spuiten de ideale manier om het object efficiënt te laten reinigen en voor te bereiden op een verdere restauratie.

Vraag direct een offerte aan

Buijs Project straalt uw oldtimer

Voor het vakkundig stralen van uw geliefde oldtimer bent u bij Buijs Project aan het juiste adres. Afhankelijk van de staat van uw voertuig, bepalen wij welke methode het meest geschikt is. De hoeveelheid aanwezig roest en oude laklagen of coatings zijn hiervoor sterk bepalend. Tijdens het stralen willen we natuurlijk voorkomen dat het materiaal kromtrekt door het de juiste behandeling te geven middels glasparelstralen of fijn zandstralen met de hand. Stuur ons een foto en we denken graag met u mee wat de beste aanpak is.

Een primer voor het chassis van uw oldtimer.

Na het stralen, kunnen wij uw oldtimer ook van een primer voorzien. Dit is de ideale voorbehandeling om uw oldtimer weer voor jaren te beschermen tegen invloeden van buitenaf. Daarnaast biedt het ook voordelen voor het laten hechten van laklagen later in het restauratieproces. Buijs Project behandelt uw oldtimer tijdens het stralen en primeren met de grootste zorg en aandacht. Uw oldtimer is dus in goede handen.

Al meer dan 40 jaar ervaring!

Al meer dan 40 jaar kunt u rekenen op de vakkundige oplossingen van ons straalbedrijf. De hoogste kwaliteit staat altijd centraal. Of het nu gaat om een reeks opdrachten, een eenmalige klus of een spoedlevering. Bij Buijs Project Oppervlakte en straaltechniek bent u aan het juist adres.

Wilt u meer informatie?
Vraag een offerte aan.

Persoonlijk advies? Bel ons op +31 (0)164 66 03 70
Offerte aanvragen