Stralen van RVS voor een egale satijnglans uitstraling.

Stralen van RVS is de manier om uw roest vast stalen objecten een gladde egale satijn glans uitstraling te geven. Door het RVS te stralen verwijderen we verkleuringen en oneffenheden die ontstaan zijn bij het lassen of tijdens de bewerking van het materiaal.

Zeker wanneer RVS gebruikt wordt in industrieƫn waarbij hygiƫnische oppervlakten erg belangrijk zijn, is stralen de perfecte oppervlakte behandeling.

Stralen van RVS voor de voedingsmiddelen en farmaceutische industrie.

Denk aan industrieĆ«n waarbij vervuiling van microbiĆ«le aard aanwezig is. Zoals de voedingsmiddelenindustrie of de farmaceutische industrie. Wij stralen dan ook veel RVS loopbruggen, ketels, etc. die uit dit soort fabrieken afkomstig zijn, bijvoorbeeld na reparatie. Vuile lasnaden, oxidehuid of zetranden worden middels het keramisch– of glasparel stralen verwijderd.

Door het stralen krijgt het RVS een glad en egaal mat grijs oppervlak. In veel gevallen wordt hierbij gekozen voor parelstralen met keramische parels. Dit geeft namelijk een nog gladder resultaat dan glasparel stralen. Doordat deze techniek volledig vrij is van ijzer en we magneten in onze straalmiddel reinigingsinstallatie hebben geĆÆnstalleerd is het risico op verontreiniging bij het stralen van dit materiaal ook zeer laag.

Afwerken met een coating of verflaag.

Na het stralen van uw RVS producten, kunnen we deze ook nabehandelen met bijvoorbeeld een coating of verflaag. Onze spuiters brengen de gewenste kleur en beschermingslagen vakkundig voor u aan.

Ontdek alles over spuiten

Verpakken en transporteren.

Ook het verpakken en gereed maken voor transport verzorgen wij tot in de puntjes. Bij het ophalen en vervoeren van uw object bent u vrij in de keuze voor een transporteur, maar indien gewenst kunnen wij ook dit stukje voor u verzorgen middels een van onze partner transporteurs.

Al meer dan 40 jaar ervaring!

Al meer dan 40 jaar kunt u rekenen op de vakkundige oplossingen van ons straalbedrijf. De hoogste kwaliteit staat altijd centraal. Of het nu gaat om een reeks opdrachten, een eenmalige klus of een spoedlevering. Bij Buijs Project Oppervlakte en straaltechniek bent u aan het juist adres.

Wilt u meer informatie?
Vraag een offerte aan.

Persoonlijk advies? Bel ons op +31 (0)164 66 03 70
Offerte aanvragen