Stralen van boten en scheepsmotoren.

Sinds een aantal jaren is Buijs Project gespecialiseerd in straalwerkzaamheden van schepen en boten. Zo werken wij tegenwoordig voor toonaangevende opdrachtgevers uit de maritieme branche.

Het stralen van boten, scheepsmotoren en onderdelen kunnen wij op twee manieren verzorgen, bij u op locatie of in onze straalcabines.

Stralen van schepen op locatie.

Het stralen van schepen op locatie gebeurt vrijwel altijd in een droogdok. Door onze mobiele straalunits, kunnen wij op ieder gewenst moment deze straalwerkzaamheden bij u op locatie komen uitvoeren. We verwijderen oude verflagen snel en efficiƫnt. Zo is uw boot snel gereed voor een nieuwe laklaag.

Stralen van scheepsmotoren en onderdelen.

Zeeschepen verblijven vaak voor een zeer korte periode in een haven en onderhoud is dan een aspect wat zo snel mogelijk afgerond moet zijn. Door onze snelle dienstverlening, kunnen wij scheepsonderdelen al binnen 24 uur voor u gestraald hebben.

Vraag nu uw offerte aan

Ontvetten van scheepsmotoren en onderdelen.

Ook voor het ontvetten van scheepsmotoren en andere metalen onderdelen kunt u terecht bij Buijs Project. Hierbij verwijderen wij middels stralen het vet en verontreinigingen van de onderdelen. Na deze behandeling zijn ze weer klaar voor gebruik.

Al meer dan 40 jaar ervaring!

Al meer dan 40 jaar kunt u rekenen op de vakkundige oplossingen van ons straalbedrijf. De hoogste kwaliteit staat altijd centraal. Of het nu gaat om een reeks opdrachten, een eenmalige klus of een spoedlevering. Bij Buijs Project Oppervlakte en straaltechniek bent u aan het juist adres.

Wilt u meer informatie?
Vraag een offerte aan.

Persoonlijk advies? Bel ons op +31 (0)164 66 03 70
Offerte aanvragen